Hoi!
Leuk dat je kijkt op mijn blog! Ik hoop dat je straks veel gaat leren en veel bak plezier van deze bakblog mag hebben, hier onder vind je meer info over deze blog.
Waar gaat deze blog over ?
Deze blog gaat alleen maar over bakken, ik ga 1x per week recept(en) posten wat natuurlijk hartstikke lekker is. Maar het leuke er aan is, dat ik met jou ga beginnen vanaf het begin, ga per maand een ander hoofdstuk behandelen (wat zijn de hoofdingrediënten, kenmerken enz), en probeer je laten begrijpen wat je doet. Je kan ook je email hierboven opgeven en dan krijg je een mailtje wanneer er weer een blog update is!
Wat zijn de onderwerpen die ik ga behandelen ?
- Zanddeeg
- Beslag
- Korstdeeg (bladerdeeg)
- Gistdegen
- Luxe broodjes
- Pizza’s
- Vlaaien
- Zuurdesem
- Taarten en Gebak
- Chocolade
- Schuim
- Sierwerken en decoraties
- Amandelwerk en kokos
- Internationale recepten
- Kerst
- Sinterklaas
- w.v.t.b.k. (wat er verder ter blog komt)
Wat zijn alvast de eerste tips ?Leuk dat je kijkt op mijn blog! Ik hoop dat je straks veel gaat leren en veel bak plezier van deze bakblog mag hebben, hier onder vind je meer info over deze blog.
Waar gaat deze blog over ?
Deze blog gaat alleen maar over bakken, ik ga 1x per week recept(en) posten wat natuurlijk hartstikke lekker is. Maar het leuke er aan is, dat ik met jou ga beginnen vanaf het begin, ga per maand een ander hoofdstuk behandelen (wat zijn de hoofdingrediënten, kenmerken enz), en probeer je laten begrijpen wat je doet. Je kan ook je email hierboven opgeven en dan krijg je een mailtje wanneer er weer een blog update is!
Wat zijn de onderwerpen die ik ga behandelen ?
- Zanddeeg
- Beslag
- Korstdeeg (bladerdeeg)
- Gistdegen
- Luxe broodjes
- Pizza’s
- Vlaaien
- Zuurdesem
- Taarten en Gebak
- Chocolade
- Schuim
- Sierwerken en decoraties
- Amandelwerk en kokos
- Internationale recepten
- Kerst
- Sinterklaas
- w.v.t.b.k. (wat er verder ter blog komt)
- Zorg voor overzicht in je keuken. Ruim dus spullen die je niet meer nodig hebt gelijk op, of leg ze in de wasbak
- Zie je een rust momentje in je bakken ? ga alvast afwassen dat scheelt weer tijd!
- Weeg eerst alle ingrediënten af! En zorg dat je alle gereedschappen binnen handbereik hebt.
- Heb plezier in je bakken, en doe het lekker rustig aan!
Waar gaan we straks eerst mee beginnen ?
Ik kan niet wachten om met jullie te gaan beginnen met bakken, en ben trots om te zeggen dat we eerst gaan beginnen met Zanddegen! Ik heb er zin in en hoop jullie ook!
De bakgroeten!
Arjan
Hi, ziet er goed uit, maar je layout moet nog ff anders. Je zijvak moet nog worden opgevuld, dus je moet gadgets toevoegen.
BeantwoordenVerwijderen