Kookdegen -> Zanddeeg.
Het kookdeeg is een van de weinige soorten die nog gemaakt worden in de ambachtelijke bakkerij wereld. Tegenwoordig wordt dit soort deeg, in de fabriek gemaakt omdat er meer vraag naar is in de detailhandel (supermarkten branche) dan in de bakkerij, en als deze producten bij de bakkerij worden verkocht. Dan kan u en bijna van uit gaan dat deze bakker ze heeft ingekocht.
Omdat dit deeg veel tijd kost, en veel voorbereidingen kent. Van dit deeg wordt voornamelijk de florentines gemaakt en de Pain d'amande
Het kookdeeg is een van de weinige soorten die nog gemaakt worden in de ambachtelijke bakkerij wereld. Tegenwoordig wordt dit soort deeg, in de fabriek gemaakt omdat er meer vraag naar is in de detailhandel (supermarkten branche) dan in de bakkerij, en als deze producten bij de bakkerij worden verkocht. Dan kan u en bijna van uit gaan dat deze bakker ze heeft ingekocht.
Omdat dit deeg veel tijd kost, en veel voorbereidingen kent. Van dit deeg wordt voornamelijk de florentines gemaakt en de Pain d'amande
Geen opmerkingen:
Een reactie posten